Дієтичне куряче суфле від тренера В’ячеслава Узєлкова

Все буде добре

Подружжя В’ячеслав та Марина Узелкови поділилися рецептом фірмового курячого суфле, завдяки якому можна нагодувати всіх членів сім’ї ніжною м’ясною стравою. Спробуйте і ви суперситну смакоту!

Інгредієнти:

2 яйця

2 курячі грудки

1 ст. л. фісташок

2 кабачка

150 г брокколі

1 стакан молока

1 цибулина

3 ст. л. рослинного масла

Пучок зелені

Сіль, перець за смаком

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джем з редису до курки від Алли Ковальчук.

Приготування:

Білок відокремити від жовтка і поставити в холодильник. Очищені і порізані брокколі, кабачки і цибулю разом з порізаним відварним філе курки подрібнити у блендері до однорідної маси.

Додати молоко, сіль, спеції, подрібнені фісташки, жовток і рослинне масло, знову перемішати отриману масу.

Збити охолоджений білок з дрібкою солі до утворення піків, ввести вийшла суміш в тісто, перемішати.

Викласти куряче тісто у формочки для кексів і випікати в духовці 20 хвилин при температурі 180 градусів. Подавати, прикрасивши зеленню і фісташками.