Фарширований короп для схуднення від Анастасії Приходько

Все буде добре

Хочете бути стрункою, як зірка, і при цьому не відмовляти собі в смачній їжі?! Дієтична страва від Анастасії Приходько допоможе вам спокійно вечеряти і не боятися, що на талії з’являться зайві сантиметри! Обов’язково збережіть собі рецепт!

Складові:

Короп – 900 г

Лук – 3 шт.

Морква – 4 шт.

Буряк – 2 шт.

Сіль, перець – за смаком

Для соусу:

Лимон – ½ шт.

Імбир – 20 г

Перець чилі – ½ шт.

Мед – 1 ст. л.

Апельсин – 1 шт.

Оливкова олія – ​​1 ст. л.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дієтичне куряче суфле від тренера В’ячеслава Узєлкова.

Приготування:

Зняти з коропа шкірку, витягти кістки.

Подрібнити м’ясо з підсмаженою цибулею і вареною морквою, додати сіль і перець.

Нафарширувати рибу, помістити на деко з цибулею, морквою і буряком.

Залити попередньо звареним бульйоном з хребта риби.

Запекти в духовці при температурі 180 С протягом 45 хвилин.

Для соусу зняти цедру з апельсина і лимона. Імбир натерти на дрібній тертці, чилі нарізати.

Перемішати інгредієнти, додати апельсиновий сік, масло, сіль, перець. Перемішати і потім додати мед, і ще раз перемішати.