Лінгвіні з соусом песто від маленького «МастерШефа» Одеси!

Все буде добре

Микита Летінскій на прізвисько «Одеса» – найвеселіший учасник «МастерШеф. Діти»! Але вчора йому було не до сміху, адже довелося покинути шоу. А все тому, що Микита так і не зміг домовиться з Владою Христенко в командному конкурсі, і погано приготував страву. Однак тепер він готовий довести, що він – професіонал, і поділиться ідеальним рецептом лінгвіні!

Складові:

Борошно – 210 г

Борошно твердих сортів – 120 г

Жовтки – 2 шт.

Оливкова олія – ​​25 мл

Вода – 40 мл

Сіль за смаком

Для соусу:

Базилік – 25 г

Часник – 1 зуб.

Оливкова олія – ​​50 мл

Кедрові горішки – 1 ст. л.

Пармезан – 1 ст.л.

Сіль за смаком

Для прикрашання:

Оливки – 5-10 шт.

Помідори черрі – 3 шт.

Пармезан (слайси) – 5-10 шт.

Каперси – 5-10 шт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бананові оладки без борошна і цукру від Тетяни Литвинової.

Приготування:

З’єднати борошно з жовтками. Тонким струменем додавати масло і воду. Додати сіль і замісити тісто.

Відправити в холодильник на 15 хвилин.

Розкачати тонкий пласт, нарізати смужками.

Відправити в киплячу воду на 3 хвилини.

Для соусу подрібніть базилік, часник, кедрові горішки. Змішайте з оливковою олією, натертим пармезаном і невеликою кількістю солі.

Подавати пасту з соусом, пармезаном, каперсами, оливками і помідорами.

Смачного!