Сирний десерт від Тетяни Литвинової

Все буде добре

Ви не відчуваєте прихід весни через постійну втому і занепад сил? А кулінар Тетяна Литвинова знає, як привнести у ваше життя трохи яскравих фарб прямо зараз! Для цього запасіться ківі, яблуками і бананами!

Складові:

Сир нежирний – 450 г

Вершкове масло – 50 г

Сметана – 2 ст. л.

Банан – 1 шт.

Ківі – 2 шт.

Яблуко – 1 шт.

Борошно – 1 ст. л.

Яйце – 4 шт.

Цукор – 100 г

Крохмаль – 2 ч. л.

Ванільний цукор – 10 г

Родзинки – 100 г

Цедра лимона – 1/2 шт.

Приготування:

Родзинки розпарити. Відокремити білки від жовтків.

Сир протерти через дрібне сито двічі, змішати з розм’якшеним вершковим маслом.

Жовтки розтерти з половиною цукру, додати в сир. Слідом додати крохмаль, цедру лимона, ванільний цукор або ванілін, половину родзинок. Ретельно перемішати до отримання однорідної маси.

Білки збити з цукром, що залишився і акуратно ввести сирну масу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легкі тортики від Тетяни Литвинової.

Фрукти очистити, яблуко і банани нарізати скибочками і скропити лимонним соком, ківі нарізати півкільцями.

На дно форми покласти банани, яблука, половину одного ківі і родзинки.

Зверху викласти сирну масу. Випікати на водяній 1 годину 20 хвилин при 160 ° С.

Готовий десерт прикрасити скибочками ківі, посипати родзинками і гранатом. Подавати гарячим.

Смачного!