Дієтичний борщ з Анітою Луценко за 20 хвилин!

Все буде добре

Зірковий тренер Аніта Луценко стежить за своїм харчуванням, і вважає, що це грає не мало важливу роль у здоров’ї людини. Займаючись спортом необхідно стежити за раціоном, щоб шкіра не обвисла і мала здоровий вигляд. Саме тому Аніта надала особистий рецепт борщу, який трохи відрізняється смаком від звичної нам страви. До того ж, він ще і дієтичний!

Складові:

Курячі стегна або ніжки – 2 шт.

Буряк – 1 шт.

Морква – 1 шт.

Капуста білокачанна – 200 г

Цибуля ріпчаста – 1 шт.

Картопля великий – 3 шт.

Помідори – 2 шт.

Зелень – за смаком

Волоські горіхи – 10 шт.

Лимон – 1/2 шт.

Сметана – 3 ст. л.

Чорний перець – за смаком

Вода – 2 л

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Варення з баклажанів і слив від Євгена Клопотенко.

Приготування:

Поставити варити бульйон на борщ з курки.

Буряк і моркву загорнути окремо в фольгу і запікати в духовці при 180С до готовності.

Картоплю нарізати кубиками, капусту соломкою і додати в бульйон.

Готову моркву і буряк очистити і нарізати кубиками, буряк полити лимонним соком висипати все в каструлю.

На сковороду висипати порізані кубиками помідори і почекати поки вони пустять сік.

Потім в сковороду додати дрібно нарізану цибулю і зелень.

Далі висипати все в каструлю.

Варити ще 5 хвилин і вимкнути. Дати настоятися.

Смачного!