Головні секрети італійської фріттати!

Все буде добре

Залишилися запаси консервації, яка вже добряче набридла за зиму? А свіжі овочі ще занадто дорогі і сповнені нітратів? Наш експерт Алла Ковальчук знає, що зробить фріттату ідеальною і не дозволить вам витратити жодної зайвої копійки! Готуємо та економимо разом!

Інгредієнти для 1 порції:

Яйця – 3 шт.

Молоко – 0,5 ст.

Картопля – 3 шт.

Шинка – 70 г

Цибуля – 1 шт.

Оливкова олія – ​​50 мл

Шпинат – 1 пуч.

Сіль, перець за смаком

Приготування:

Картоплю нарізати тонкими слайсами, обсмажити з 2 сторін по 2-3 хвилини.

Консервовані помідори очистити від шкірки. Порізати цибулю, часник і помідор.

Лук з часником тушкувати на сковороді, потім додати помідор і тушкувати ще трохи.

Шинку нарізати скибочками.

Інгредієнти викладати в форму для фріттати шарами.

Спочатку картопля, потім соус, і консервація.

Є 3 варіанти доповнення фріттати:

Баклажан, болгарський перець і зелені помідори.

Солоний огірок, помідори і гриби.

Квашений кавун і морську капусту.

Сформовану фриттату посипати зверху шинкою і шпинатом.

Залити збитими яйцями з молоком.

Запікати 30 хвилин при температурі 180 С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дієтичне куряче суфле від тренера В’ячеслава Узєлкова.

Смачного!