Сирне морозиво з печивом від Євгена Клопотенко

Все буде добре

У відповідному «матчі» з Катериною Великою, переможець «МастерШеф» Євгеній Клопотенко, на жаль, був повалений. Однак Тетяна Литвинова віддала свій голос саме страві Жені, адже у нього була справжня ресторанна подача! Як за 30 хвилин приготувати шедевр, розповів кулінар!

Складові:

Сир – 150 г

Борошно – 100 г

Цукор – 450 г

Яйця – 3 шт.

Сметена – 50 г

Вершкове масло – 50 г

Заморожені вишні – 200 г

Приготування:

Жовток перетерти з цукром, сир перетерти через сито. Сир змішати з жовтком.

Перелити в форму і відправити в морозильну камеру на 20 хвилин.

Для печива змішати борошно, сметану, цукор, жовток і вершкове масло.

Замісити і розкачати тісто, сформувати кругле печиво.

Випікати 8 хвилин при температурі 200 С.

Для соусу порізати вишні, додати води і варити 3 хвилини.

Подрібнити, процідити через сито.

Для карамельної сітки розтопити цукор, намалювати малюнок на пергаменті, остудити.

Для презентації викласти інгредієнти шарами: соус, печиво, потім морозиво.

Прикрасити яєчним жовтком і карамельної сіткою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сирний десерт від Тетяни Литвинової.

Смачного!