Секрети приготування кольорового тіста від Євгена Клопотенко

Все буде добре

Хочете здивувати рідних незвичайними різнокольоровими стравами – фіолетовою пастою, синіми варениками або рожевими пельменями? Скористайтеся трьома ексклюзивними способами фарбування тісту від переможця «МастерШеф-5» Жені Клопотенко!

Складові:

Пшеничне борошно – 170 г

Яєчний жовток – 1 шт.

Сіль за смаком

Олія соняшникова – 2 ст. л.

Лимонний сік – 2 ч. л.

Для фіолетового тісту використовуйте випарений сік ожини і чорниці – 3 ст. л.

Для червоного тісту використовуйте червоне вино – 240 мл

Для помаранчевого тісту використовуйте паприку – 1 ст. л.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головні секрети італійської фріттати!

Приготування:

Вино і сік ягід випарити. Замісити круте тісто з рідиною необхідного кольору.

Залишити тісто на 10-15 хвилин в холодильнику.

Розкачати тісто і нарізати локшину.

Варити її протягом 2 хвилин в окропі з маслом, сіллю і лимонним соком.

Смачного!