Рибний борщ з білими грибами

Все буде добре

Наш кулінарний експерт Ектор Хіменес-Браво відправився в Чернігівську область в гості до Наталії Дубини, щоб вивідати у неї унікальний рецепт борщу з рибою, відомого на всю округу! Кулінарні подорожі тривають!

Інгредієнти:

Риба (короп) – 1 кг

Квасоля біла замочена – півсклянки

Картопля – 3 шт.

Капуста – 100-150г

Морква – 2 шт.

Цибуля ріпчаста – 1 шт.

Буряк – 2 шт.

Лавровий лист, перець, сіль – за смаком

Гриби (білі, сушіння) – 100 г

Томатний соус – 3 ст. л.

Лимонний сік – 0,5 ч. л.

Вода – 3 л

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пиріжки з калиною і гарбузом, що не черствіють.

Приготування:

Рибу очистити і посолити, відправити в духовку. У каструлю набрати води, додати замочену квасолю і довести до кипіння.

Очистити буряк і моркву, додати цілими в каструлю, залишити на вогні на 30 хвилин. Гриби проварити 20 хвилин, грибний бульйон не виливати.

Витягнути моркву і буряк, нарізати соломкою і знову кинути в каструлю вариться на 10 хвилин. Зробити пассировку з лука і свіжої моркви, просмажити хвилин 10 і додати в каструлю.

Потім додати в борщ рибу, гриби, нашатковану капусту, порізану соломкою картоплю і залишити на вогні на 20 хвилин.

Додати спеції за смаком, влити грибний бульйон, додати цукор і трішки лимонного соку, залишити на 5 хвилин.