Італійські крістіні з сиром і авокадо від Ольги Цибульської

Все буде добре

Думаєте, на корисний поживний сніданок потрібно багато часу і зусиль? Молода мама і популярна телеведуча Оля Цибульська поділиться секретом, як за 7 хвилин приготувати корисний сніданок, який можна їсти навіть годуючим мамам.

Інгредієнти:

Авокадо – 1 шт.

Сир  – 100 г

Сік лимона – 1 ч. л.

Молоко  – 3 ч. л.

Болгарський перець

Кріп  – 3 гілочки

Сіль

Багет  – ½ шт.

Насіння для присипки  – 1 ст. л.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яблучний крамбл від акторки «Коли ми вдома» Альони Алимової.

Приготування:

Нарізаний багет підрум’янити на сковороді, застеленій пергаментом, з двох сторін протягом 5-7 хвилин.

Авокадо розрізати навпіл, прибрати кісточку, з однієї половинки вийняти ложкою м’якуш, дрібно порізати і відразу ж збризнути лимонним соком, щоб маса не потемніла.

Перебити в блендері. Додати сир і молоко, знову перебити, приправити перцем і сіллю.

Додати кріп. На підрум’янений хліб нанести крем-масу і посипати зверху насінням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дієтичні бутерброди з авокадо.

Смачного!