Рибні сосиски, які полюбить навіть дитина!

Все буде добре

Ви стурбовані шкодою магазинних напівфабрикатів, але часом у вас просто не вистачає часу на приготування корисної їжі? Таке трапляється все частіше серед сучасних домогосподарок. Але наш експерт Євгеній Поливода розповів, як приготувати рибні сосиски, які будуть набагато кориснішими за магазинні, і припадуть до смаку навіть дітям!

Складові:

Філе мерлузи (або хека) – 500 г

Батон – 65 г

Молоко – 200 мл

Яйце – 1 шт.

Зелене яблуко – 1 шт.

Лавровий лист – 2 шт.

Сіль, перець, розмарин, гвоздика

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Італійські крістіні з сиром і авокадо від Ольги Цибульської.

Приготування:

Залити молоком шматочки батона.

Відокремити жовток від білка.

Подрібнити і змішати філе до однорідності з жовтком, яблуком і замоченим в молоці батоном.

Збити білок в густу піну, додати в фарш.

Посолити, поперчити і сформувати сосиски з допомогою харчової плівки.

Налити води в форму, помістити туди сосиски, додати розмарин, лавровий лист і гвоздику.

Відправити в духовку, розігріту до 165 С на 35 хвилин.

Зняти з сосисок плівку.

Смачного!