Рибні равіолі від Аллочки Ковальчук

Все буде добре

Ваша дитина категорично відмовляється їсти рибу? Розпізнає її в будь-якій страві? Що приготувати з риби, щоб малюк з’їв її з задоволенням – знає кулінар, рибалка і мама з багаторічним досвідом – Алла Ковальчук!

Складові:

Філе білої риби – 150 г

Борошно – 200 г

Яйце – 2 сирих жовтки і 2 варених жовтки

Рослинна олія – 1 ст. л.

Цибуля – 1 шт.

Фенхель – 1/3 шт.

Рибний бульйон – 50 мл

Вершкове масло – 50 г

Молоко – 250 г

Вода – 30 мл

Сіль за смаком

Приготування:

Для тіста змішати борошно, сирі жовтки, соняшникову олія і воду. Дати тісту постояти 10-15 хвилин.

Для фаршу відварити рибу. Цибулю і фенхель дрібно нарізати, пасерувати (обсмажувати на помірному вогні в достатній кількості олії).

Рибу змішати з пасерованими овочами, відвареними жовтками і рибним бульйоном.

Посолити і поперчити за смаком.

Тонко розкачати тісто, нарізати смужками. На одну смужку викласти начинку, другою смужкою накрити зверху, сформувати равіолі.

Варити в підсоленій воді 4 хвилини.

Подавати равіолі з соусом «Бешамель».

Читайте також: Салат з черемші від Алли Ковальчук.

Смачного!