Гранатовий соус до яловичини від кулінара Ігоря Місевича

Все буде добре

Купуєте соус в магазині, щоб заощадити час і урізноманітнити смак улюбленого шашлику? Кулінар Ігор Місевич знає рецепт приголомшливого соусу, який додасть вашому м’ясу неповторно ніжний смак і незабутній аромат.

Інгредієнти:

Цибуля – 2 шт.

2 очищенних граната

Червоне сухе вино – 250 г

Оливкова олія – 50 мл

Цукор – 3 ст. л.

Лимонний сік – 3 ст. л.

Часник – 1 шт.

Крохмаль – 1 ст. л.

Сіль

Червоний та чорний перець – ½ ч. л.

Мускатний горіх – ½ ч. л.

Лавровий лист

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Швидкі маринади для шашлику.

Приготування:

Підсмажити дрібно нарізану цибулю, додати цукор, вино, гранатовий сік, лимонний сік, часник, сіль, лавровий лист, мускатний горіх, перець і крохмаль.

Помішуючи, довести до кипіння. Томити на слабкому вогні до повного загустіння.