Ідеальний зелений борщ за рецептом Ігоря Місевича

Все буде добре

Ваші рідні не люблять зелений борщ? Відмовляються їсти його через те, що він виходить кислим, рідким і в ньому трапляються волокна щавлю? Кулінар Ігор Місевич стверджує, що знаючи всього 3 секрети, ви приготуєте ідеальний зелений борщ, який стане улюбленою стравою вашої родини! Що це за хитрощі? Читайте в нашому ексклюзивному рецепті!

Складові:

Свинина – 300 г

Цибуля – 3 шт.

Корінь селери – 50 г

Лавровий лист – 2 шт.

Картопля – 3 шт.

Морква – 1 шт.

Сметана – 4 ст. л.

Борошно – 200 г

Щавель – 300 г

Петрушка – 30 г

Шпинат – 50 г

Зелена цибуля – 20 г

Яйце – 2 шт.

Приготування:

Зварити бульйон зі свинини, додати цибулю, селеру та лавровий лист.

Бульйон процідити, м’ясо порізати на шматочки.

У бульйон додати дві цілі картоплини, зварити.

Цибулю і моркву подрібнити, обсмажити на рослинній олії.

Додати борошно і сметану, розведену бульйоном.

Додати піджарку в бульйон, потім додати сіль і перець.

Дістати зварену картоплю, потовкти вилкою і повернути в бульйон.

Сиру картоплю порізати кубиками, відправити в бульйон.

За 2 хвилини до готовності додати нарізаний щавель, шпинат і петрушку.

Довести до кипіння, накрити кришкою і дати настоятися протягом 30 хвилин.

Подавати зі сметаною, зеленою цибулею і відварним яйцем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відбивні з тюльки! Одеський рецепт від Сергія Калініна.

Смачного!