Як прикрасити паску? Топ-3 способів від Алли Ковальчук

Все буде добре

Хочете прикрасити паску так, щоб близькі були в захваті, а подруги стояли в черзі за рецептом? Звичні магазинні прикраси вже набридли? У кулінара Аллочки Ковальчук є три незвичайні техніки, завдяки яким ваша паска буде найкрасивішою і унікальною!

Мереживо і цукрова пудра

Складові:

Цукрова пудра – 1 пакет

Цукор – 3 ст. л.

Вода – 1 ст. л.

Какао – 1 ст. л.

Мереживо – 1 шт.

Приготуйте сироп з какао, цукру і води.

Змастіть шапку паски сиропом.

Накрийте мереживом паску і через сито просійте цукрову пудру на нього.

Прикраса з шоколадною стрічкою

Складові:

Пергамент – 1 шт.

Сироп з какао – 2 ст. л.

Розтоплений шоколад – 150 г

Кондитерський мішок або пакет – 1 шт.

Нанесіть шоколад на пергамент у вигляді сітки.

Змастіть паску сиропом.

Оберніть паску пергаментом з шоколадом і залиште застигати.

Верх паски прикрасьте глазур’ю і шоколадом.

Потім приберіть пергамент.

Корзинка з тіста для паски

Складові:

Прісне тісто – 500 г

Фактурне мереживо – 1 шт.

Змастіть тісто маслом, прикладіть мереживо.

Перенесіть візерунок качалкою, потім помістіть тісто на пергамент і запікайте 2 хвилини при 180 С.

Оберніть паску тестом і зафіксуйте кінець зубочистками.

Запікайте ще 2 хвилини.

Прикрасьте шапку паски глазур’ю.

Приємного апетиту і з прийдешнім Великоднем!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смачно і корисно: торт зі шпинату.