Окунь до Вербної неділі від мольфарки Магдалени

Все буде добре

А ви знали, що на Вербну неділю, яка буде в найближчі вихідні, у кожного на столі має бути страва з риби? На цьому наполягає мольфарка Магдалена. Сьогодні вона поділилася сімейним рецептом фірмового окуня по-карпатськи, який не тільки збагатить ваш стіл, а й принесе в будинок матеріальний добробут!

Інгредієнти:

Окунь – 2 шт.

Лимон – 1 шт.

Кріп, петрушка – 1 пуч.

Суміш сухих трав

Сіль, перець

Для начинки

Морква – 1 шт.

Рослинна олія – ​​100 г

Лук порей – 1 шт.

Часник – 2 зуб.

Волоський горіх – 3 шт.

Перець чилі – 2 колечка

Петрушка – 50 г

Заморожені ягоди – 100 г

Білий сушений гриб – 50 г

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як прикрасити паску? Топ-3 способів від Алли Ковальчук.

Приготування:

Рибу почистити, вирізати хребет.

Філе побризкати лимонним соком і посипати сухими травами. Залишити на 30 хвилин.

Подрібнену цибулю і часник обсмажити.

Нарізану моркву, перець чилі, гриби і зелень обсмажити протягом 2 хвилин.

Потім додати обсмажену цибулю і часник.

Фольгу змастити олією.

Помістити на фольгу філе риби, помістити зверху овочеву зажарку, подрібнений волоський горіх і ягоди.

Філе закрити, загорнути у фольгу.

Запікати 15 хвилин при температурі 180 С.

Дістати рибу з фольги, додати вершкове масло.

Подавати з міксом салату і лимоном.

Приємного апетиту!

А ЗАМОВЛЯННЯ і РИТУАЛ ПІД ЧАС ПРИГОТУВАННЯ ДИВІТЬСЯ В НАШОМУ ВІДЕО!