Печиво без вершкового масла і борошна від Ектора Хіменес-Браво

Все буде добре

Улюблені солодощі не тільки піднімають нам настрій, але і додають зайвих кілограмів. Та користь і насолода не завжди йдуть порізно! Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво переконаний, що приготувати корисне і смачне печиво можна без зусиль, якщо не додавати в нього вершкове масло і борошно!

Інгредієнти:

Шматочки шоколаду – 1,5 ст.

Цукрова пудра 2 ст.

Яєчні білки 3 шт.

Крохмаль – 1 ст. л.

Сіль – 1/4 ч. л.

Какао – 0,5 ст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мафіни без борошна від учасниці «Зважені та щасливі» Олени Воронової.

Приготування:

Розтопити шматочки шоколаду на водяній бані, потім збити 3 яєчні білки до крутої піни, поступово додаючи туди цукрову пудру, какао, ложку крохмалю і чверть чайної ложки солі.

Слідом додати розтоплений шоколад і півсклянки шоколадних крапель. Замісити досить тверде тісто.

Для приготування печива тісто скачати в кульки за допомогою столових ложок, потім обмокнути в цукровій пудрі і викласти на деко, змащене олією.

Духовку розігріти до 175 градусів і відправити шоколадне печиво на 10-15 хвилин.