Риба під щавлевим соусом від Алли Ковальчук

Все буде добре

Ви не знаєте, що приготувати з щавлю, крім зеленого борщу? Сьогодні кулінар Алла Ковальчук поділиться рецептами ресторанної страви  риби під щавлевим соусом, яка поповнить ваш вітамінний запас в організмі.

Інгредієнти:

Тушка минтая (з кісточкою) – 2 шт.

Сіль – 3 г

Перець – 2 г

Оливкова олія – ​​1 ст. л.

Інгредієнти для щавлевого соусу:

Вершкове масло – 25 г

Щавель – 100 г

Цибуля-шалот – 2 шт.

Біле сухе вино – 25 мл

Рибний бульйон – 50 мл

Сметана – 125 г

Сіль – 2 г

Перець – 1 г

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дієтична запіканка з лосося за особистим рецептом Віла Сміта.

Приготування риби:

Рибу посолити, поперчити, побризкати оливковою олією. Поставити її в духовку на 12 хвилин при температурі 180 градусів.

Дрібно нарізану щавель обсмажувати на середньому вогні з весняною зеленню протягом 4 хвилин.

Подрібнену цибулю-шалот залити вином і рибним бульйоном і довести до кипіння.

Коли кількість рідини зменшиться у два рази, зняти з плити, додати сметану, підготовлений щавель і перемішати.