Домашня ковбаса, яка здивувала Ектора Хіменес-Браво!

Все буде добре

Пікниця – традиційна домашня ковбаса на Західній Україні. Її рецептуру знають не всі, адже місцеві жителі зберігають її в таємниці, як зіницю ока! Але нашому всесвітньо відомому шеф-кухарю Ектору Хіменес-Браво вдалося вивідати рецепт, заради якого він пройшов вогонь, воду і мідні труби! Як приготувати цю унікальну ковбаску, ви можете дізнатися нижче.

Інгредієнти:

Свинина  1 кг

Яловичина  500 г

Смалець  300 г

Молоко  300 г

Часник  6-8 зуб.

Кишки свинячі  10 м

Сіль

Паприка

Перець чорний

Цукрова пудра  1 ст. л.

Коньяк (20 г на кожні 500г фаршу)  75 г

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соковита буженина до великоднього столу від Самвела Адамяна.

Приготування:

Нарізати м’ясо. Почистити часник і подрібнити. Додати в м’ясо, покласти сіль, перець. Долити молоко. Настояти фарш 2-3 години.

Після ще раз поперчити, додати паприку і подрібнений часник. Наповнити фаршем кишки, формуючи ковбасу.

Посмажити ковбаски на сковороді на смальці. Під час смаження додати цукрову пудру. Смажені кільця ковбаси викласти на деко. Проткнути голкою.