Домашня ковбаса, яка здивувала Ектора Хіменес-Браво!

Все буде добре

Пікниця – традиційна домашня ковбаса на Західній Україні. Її рецептуру знають не всі, адже місцеві жителі зберігають її в таємниці, як зіницю ока! Але нашому всесвітньо відомому шеф-кухарю Ектору Хіменес-Браво вдалося вивідати рецепт, заради якого він пройшов вогонь, воду і мідні труби! Як приготувати цю унікальну ковбаску, ви можете дізнатися нижче.

Інгредієнти:

Свинина  1 кг

Яловичина  500 г

Смалець  300 г

Молоко  300 г

Часник  6-8 зуб.

Кишки свинячі  10 м

Сіль

Паприка

Перець чорний

Цукрова пудра  1 ст. л.

Коньяк (20 г на кожні 500г фаршу)  75 г

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соковита буженина до великоднього столу від Самвела Адамяна.

Приготування:

Нарізати м’ясо. Почистити часник і подрібнити. Додати в м’ясо, покласти сіль, перець. Долити молоко. Настояти фарш 2-3 години.

Після ще раз поперчити, додати паприку і подрібнений часник. Наповнити фаршем кишки, формуючи ковбасу.

Посмажити ковбаски на сковороді на смальці. Під час смаження додати цукрову пудру. Смажені кільця ковбаси викласти на деко. Проткнути голкою.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити СТБ -
поставте 2 чесних галочки:

1.

2. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля