Соковита буженина до святкового столу від Ігоря Місевича!

Все буде добре

Ви щороку намагаєтеся приготувати соковиту буженину до великоднього столу, але вона все одно виходить сухою? Тоді у нас для вас є перевірений рецепт від Ігоря Місевича! Його унікальні секрети зроблять вашу буженину просто незабутньою!

Складові:

Свинячий ошийок – 1 кг

Суміш перців – 1 шт.

Прованські трави – 100 г

Червоне вино – 200 мл

Сметана – 1 ст. л.

Часник – 2 зуб.

Зернова гірчиця – 1 пач.

Сіль

Міцний пакет

Приготування:

М’ясо помістити в пакет, додати вино і спеції, міцно зав’язати.

Помістити в окріп і нагрівати, поки вода знову не закипить.

Зняти з вогню, обернути в ковдру і дати охолонути.

Приготувати соус з гірчиці, сметани часнику і солі.

М’ясо натерти соусом, обернути фольгою.

Запікати в духовці при температурі 200 ° С протягом 15-20 хвилин.

Розгорнути фольгу і запікати ще 10 хвилин при температурі 220 С.

Читайте також: Домашня ковбаса, яка здивувала Ектора Хіменес-Браво!

Смачного!