«Козирна» страва з субпродуктів від маленького «МастерШефа»

Все буде добре

В гостях у «Все буде добре» побував найавторитетніший учасник «МастерШеф. Діти» Саша Козир! На битві чорних фартухів Саша не зміг зібратися і приготувати страву з борошняних черв’яків і чорного мадагаскарського таргана, тому і покинув проект.

Складові:

Печінка (куряча) – 300 г

Серця (курячі) – 300 г

Яблуко свіже – 1 шт.

Яблуко запечене – 2 шт.

Соєвий соус – 250 мл

Рис по-індійськи – 300 г

Цибуля – 1 шт.

Сіль, перець – за смаком

Коріандр – 1 ч. л.

Мускатний горіх – ½ ч. л.

Фенугрек – 1 ст. л.

Цукор – 4 ст. л.

Сік лимона – 4 ст. л.

Приготування:

Печінку вимочити в молоці, відварити у воді і підсолити.

Зробити паштет з печінки, м’якоті запечених яблук і частини соєвого соусу.

Серця очистити, нарізати, додати соєвий соус, мускатний горіх, коріандр і фенугрек.

Маринувати 10-15 хвилин.

Гасити серця в маринаді 15 хвилин.

Цибулю нарізати кільцями, замаринувати в лимонному соці з сіллю і Фенугрек.

Карамелізувати цибулю з цукром.

Карамелізувати слайси свіжого яблука з цукром.

Шарами викладати: цибуля, потім рис по-індійськи і серця.

Додати карамелізовані яблука і паштет.

паштет

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сирна паска за рецептом Тетяни Литвинової.

Смачного!