Грецький салат «Афіни» від кулінара Вінченцо Барби

Все буде добре

Любите страви з печінки, але не знаєте, як приготувати її, щоб вона була м’якою і ніжною? Кулінарний експерт Вінченцо Барба готовий поділитися своїми секретами, щоб ви ще довго насолоджувалися цим смачним і неймовірно корисним продуктом.

Інгредієнти для салату:

Варений буряк – 200 г

Куряча печінка – 350 г

Волоські горіхи – 200 г

Листя салату – 100 г

Інгредієнти для соусу:

Оливкова олія – ​​100 г

Кунжут – 1 ст. л.

Сік лимона – 50 г

Гірчиця – 1 ч. л.

Зелень для прикраси – чебрець, базилік

Сіль – за смаком

Перець – за смаком

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легкий весняний салат зі шпинатом і персиком для гарного настрою.

Приготування:

Зварити буряк і посмажити печінку. Варений буряк нарізати кубиками, смажену печінку – соломкою, волоські горішки подрібнити. Листя салату порвати на великі шматочки. Викласти всі інгредієнти шарами.

Потім змішати рослинне масло з лимонним соком і кунжутом, додати гірчицю, сіль і перець за смаком. Готовим соусом полити салат. Зверху прикрасити чебрецем або базиліком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Китайська бита курка бань-бань в кисло-солодкому соусі.

Смачного!