Закуски нашвидкоруч: алупатра від Сергія Калініна

Все буде добре

Інгредієнти для тіста:
куркума – 0,5 ч.л.
сіль – 0,5 ч.л.
рослинна олія – 0,5 ст.л.
борошно – 1,5 склянки
вода – 0, 75 склянки

Інгредієнти для начинки:
велика картопля – 3 шт.
кокосова стружка – 1 ст.л.
кунжут – 1,5 ч.л.
цукор – 1 ч.л.
рубана зелень – 1 ст.л.
куркума – 14 ч.л.
каррі – 14 ч.л.
сіль – 1 ч.л. без гірки

Спосіб приготування:
1. Відварити картоплю в мундирі або почищену. Поки гарячий – розім’яти його в пюре.
2. Додати кокосову стружку, кунжут, цукор, зелень, 12 ч. ложки куркуми, 12 ч. ложки каррі, 1-1,5 ч.л. солі і добре перемішати.
3. Змішати борошно, 1 ч.л. куркуми, 1 ч.л. солі і втерти 1 ст. л. соняшникової олії. Влити воду і замісити м’яке еластичне тісто. Накрити тісто і залишити на півгодини.
4. Потім за допомогою качалки і борошна розкачати його в тонкий пласт (3-4 мм) розміром приблизно 50х35 см.
5. Рівномірно викласти на пласт начинку, що охолола, придавлюючи її трохи пальцями.
6. Скачати щільний рулет, починаючи з довшої сторони.
7. Порізати рулет на шматочки шириною 1 см, викладаючи на стіл, посипаний борошном.
8. Розігріти сковороду з невеликою кількістю олії і покласти скибочки. Смажити з двох боків до золотисто-коричневого кольору.

Normal
0

false
false
false

RU
X-NONE
X-NONE

st1:*{behavior:url(#ieooui) }

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Обычная таблица”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:10.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:115%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-language:EN-US;}