Дуже смачне морозиво з банана і кефіру!

Все буде добре

Не хочете, щоб покупка морозива дитині закінчилося отруєнням?! Тоді приготуйте холодні ласощі самі! Як зробити смачне, а головне – корисне бананове морозиво з кефіру повідала телеведуча Даша Трєгубова.

Інгредієнти:

Кефір – 300 г

Мед – 3 ст. л.

Банан – 2 шт.

Заморожена вишня (без кісточок) – 200 г

Кукурудзяний крохмаль – 1 ст. л. з гіркою

Мед – 31 ст. л.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Домашнє морозиво від Тетяни Литвинової.

Приготування:

Банан почистити і нарізати невеликими шматочками. Подрібнити шматочки банана в блендері.

До суміші додати кефір і мед. Збити все в блендері до однорідності. Суміш вилити в лоток, накрити і відправити на 1,5 години в морозилку. Повторно ще 2 рази збити суміш у блендері.

Ягоди подрібнити у блендері. Сковорідку поставити на слабкий вогонь і вилити в неї ягідне пюре.

Коли суміш закипить, додати в неї кукурудзяний крохмаль. Варити суміш до загустіння. Після – зняти з вогню. Дати остигнути.

У ягідну суміш додати мед і розмішати до його розчинення. Подавати кефірно-бананове морозиво подавати під ягідним соусом, прикрасивши м’ятою і фруктами.