PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Черешневий сорбет від кухаря Марини Шевченко

Все буде добре

Сезон черешні офіційно вважається відкритим! Ми пропонуємо почати його замороженим десертом, приготованим з сезонних ягід. А ще учасниця “МастерШеф” Марина Шевченко пообіцяла, що один з інгредієнтів черешневого сорбета уб’є вас наповал!

Інгредієнти:

Черешня – 350 г

Біле сухе вино (виноградний сік) – 100 мл

Мед – 5 ст. л.

Сік лимона – 2 ст. л.

сорбет

Як приготувати:

Зробити заправку, змішавши вино, мед і сік лимона, збити до однорідності.

З вишні видалити кісточки. М’якоть покласти в блендер і кілька разів збити до великої крихти, але не до стану пюре.

Потім змішати з заправкою. Перекласти в миску і відправити у морозильну камеру.

Кожні 10 хвилин відкривати і ретельно перемішувати суміш. Повторити 3-4 рази, поки суміш не замерзне до стану сорбету.