PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Сирний мус з черешнею від кухаря Марини Шевченко

Все буде добре

Ви вже знаєте, як приготувати смачний сорбет з черешні з секретним інгредієнтом. Другим на черзі десертом від кулінара Марини Шевченко став сирний мус, головний інгредієнт якого, звичайно ж, черешня! Марина переконана, що навіть починаюча домогосподарка зможе приготувати цей десерт з легкістю!

Інгредієнти:

черешня – 150 г

сир – 200 г

желатин – 12 г

холодна вода – 8 ст. л.

ванільний цукор – 1 пакетик

цукрова пудра – 25 г

шоколад – 50 г

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим небезпечна черешня?

черешневый мусс

Як приготувати:

Желатин замочити у 8 столових ложках холодної води і залишити на 15 хвилин.

З черешень вийняти кісточки.

Сир збити міксером до однорідної пухкої маси. Додати до сиру цукрову пудру і ванільний цукор і збити ще раз.

Желатин розчинити в каструлі на вогні і додати в сирну масу. Туди ж додати черешню.

Розкласти по формочках і прибрати в холодильник на кілька годин.

Готовий мус вийняти з форми, прикрасити шоколадом і цілими ягодами.