Десерт “Гаряча черешня” від кухаря Марини Шевченко

Все буде добре

Якщо ви вже приготували або ознайомилися зі смачним сирним мусом, прийшов час для найбільш незвичайного десерту – Гарячої черешні! Вашому здивуванню не буде меж, коли ви спробуєте черешню в поєднанні з мюслями. Це справжнє кулінарне відкриття!

Інгредієнти (на 4 порції)

Цукор – 1/2 склянки

Черешня – 500 г

Топлене масло – 60 г

Мюслі (вівсяні пластівці) – 200 г

горячая черешня

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Черешневий сорбет від кухаря Марини Шевченко.

Як приготувати:

Черешню добре промити, видалити кісточки.

Ягоди акуратно викласти у вогнетривку форму для запікання, посипати цукром і дати ягодам пустити сік.

У невеликій мисці ретельно перемішати мюслі або пластівці і розтоплене масло.

Викласти отриману масу на черешні. Запікайте 15-20 хвилин при 190°С. Подавати гарячим.

Перед подачею можна прикрасити свіжими ягодами, шматочками свіжих фруктів.