PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Панакота за рецептом Анджеліни Джолі

Все буде добре

Для багатьох представниць жіночої статі Анджеліна Джолі – втілення справжньої дружини, мами і жінки з особистими амбіціями. Невже у неї вистачає часу і на приготуванння? Відповідь проста: голлівудська актриса знає рецепт дуже швидкого десерту з полуницею, про який розповіла наш експерт-кондитер Ліза Глінська!

Інгредієнти:

Желатин – 10 г

Мед – 2 ч.л.

Молоко – 100 г

М’який сир «маскарпоне» – 4 ст.л.

Полуниця – 250 г

Ванільний цукор – 10 г

клубничная панакота

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати американський чізкейк?

Приготування:

Змішайте молоко, желатин і ваніль, доведіть до кипіння і охолодіть. Додайте сир, мед і ретельно все перемішайте. На дно келиха викладіть ягоди, розлийте по келихах підготовлену масу і залиште в холодильнику на 1 годину. Подавайте десерт, прикрасивши його листочками м’яти, ягодами свіжої полуниці, а також посипавши цукровою пудрою.