Печиво-сумочки з ягодами від Алли Ковальчук

Все буде добре

Подобаються солодощі з ягодами? Кулінар Алла Ковальчук знає рецепт, який точно викличе захоплення і приємно здивує ваших домочадців – для початку експерт пропонує покласти ягоди в сумку.

Інгредієнти:

Тісто

250 г нежирного сиру

200 г вершкового масла

2 склянки борошна

1/2 ч. л. солі

2 ст. л. цукру

1 ч. л. соди негашеної

ванілін

Начинка

ягоди (вишня, смородина, малина, полуниця) і фрукти (абрикос)

крохмаль – 50 г

цукор – 50-100 г

яйце для змащування

кориця для начинки

Прикраса

цукрова пудра для посипання

ягідки на гілочці (смородина)

Приготування:

Масло розтерти з цукром і сіллю, додати протертий сир, борошно, соду, ванілін і ретельно перемішати. Готове тісто розкачати в пласт, товщиною 0,5-0,7 див. Вирізати кружки і прорізати в них півколо.

22    44

В серединку покласти начинку з будь-яких ягід або фруктів, додати трохи цукру. Верхню половинку відвернути і притиснути до нижньої половинки. Сумки змастити яйцем і випікати 10 хвилин при температурі 220 градусів. Готове печиво посипати цукровою пудрою.