Золотисті карасі за рецептом Алли Ковальчук!

Все буде добре

Рибалка Алла Ковальчук знає, як зловити відмінного карася і як його посмажити так, що просто пальчики оближеш. Вам рибу ловити не обов’язково, придбайте в магазині, але якщо хочете, аби під час смаження у карася вийшла смачненна золотава скоринка, обов’язково скористайтесь порадою Алли Ковальчук!

Інгредієнти:

Дрібний карась (розміром з долоню) – 2-3 шт.

Цибуля – 3 шт.

Сіль

Чорний мелений перець

Сік 1 лимона.

Рослинна нерафінована олія – 3 ст. л.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Изысканная курица с лимонным маслом от Сергея Калинина

Приготування:

Карасів помити, очистити, відрізати голови і плавники, витягнути всі нутрощі. Залишити тушки, щоб стекла зайва вода.

Великих карасів порізати на дві частини, дрібних – не різати.

Приправити рибу сіллю і чорним молотыи перцем. Залишити полежати 15 хвилин.

Почистити і нашаткувати цибулю.

У сковороду викласти нашатковану цибулю. Полити його соняшниковою нерафінованою олією.

На цибульну подушку викласти рибу, злегка збризкати рибу соняшниковою нерафінованою олією.

У розігріту духовку до 210 градусів поставити рибу. Запікати 30-40 хвилин.

Під час запікання кожні 10 хвилин змащувати рибу соняшниковою нерафінованою олією.