Чорничні мафіни від Ектора Хіменес-Браво

Все буде добре

Хочете в сезон ягід насолодитися прекрасним смаком чорничного десерту? Шеф-кухар світового масштабу Ектор Хіменес-Браво повідав рецепт найсмачніших ягідних мафінів, які здивують вас своєю простотою та вишуканістю!

Інгредієнти:

Вершковий сир «Філадельфія» – 100 г

Цукор – 200 г

Ваніль – 1 ч. л.

Яйця – 2 шт.

Борошно – 500 г

Розпушувач для тіста – 3 ст. л.

Молоко – 180 мл

Рафінована олія – ​​100 г

Чорниця – 200 г

Сіль – за смаком

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дієтичне безе з сирним кремом від Лізи Глінської.

Приготування:

Розігрійте духовку до 175 градусів. Збийте сир «Філадельфія», додайте 100 грамів цукру, ваніль і одне яйце.

У великій мисці просійте борошно, півсклянки цукру, розпушувач для тіста та сіль.

У маленькій мисці збийте одне яйце, залийте молоко та рафіновану олію.

Поступово і рівномірно перемішуючи, з’єднайте всі три суміші.

Струсніть чорницю з однією ложкою борошна, щоб вона не опала при запіканні. Обережно домішали ягоди в суміш.

Наповніть формочки для мафінів на три чверті. Запікайте їх у духовці 15-20 хвилин або до того моменту, поки поверхня не стане золотистою та рум’яною.