Рецепт винного печива від Анни Селюкової

Все буде добре

Хочете знайти свою другу половинку і скоріше вийти заміж? У цьому вам допоможе… печиво! Переможниця 4 сезону «Холостяка» Анна Селюкова запевнила, що це печиво допомогло не одній парі зробити крок вперед! Спробуйте удачу!

Читайте також: імбирне печиво – покроковий рецепт на всі випадки життя!

Інгредієнти:

Вино червоне десертне – 120 мл

Вівсяні пластівці – 150 г

Борошно пшеничне – 300 г

Борошно житнє – 100 г

Масло вершкове – 120 г

Мускатний горіх мелений – 1 ч. л.

Цукор – 100 г

Яйце – 1 шт.

Волоський горіх мелений -100 г

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тілапія в паніровці з пармезаном від Мілана Котова.

Приготування:

Вівсяні пластівці залити вином і залишити на 15 хвилин.

Змішати всі сухі інгредієнти: борошно пшеничне (200 г), борошно житнє, мускатний горіх, цукор.

Додати подрібненеі вершкове масло, вівсяні пластівці з вином і яйцем, ретельно перемішати.

Додати залишок (100 г) пшеничного борошна.

Загорнути тісто плівкою і залишити в холодильнику на 30 хвилин.

Розділити тісто на частини, згорнути джгути діаметром з винну пробку.

Нарізати брусочками і обваляти в горіхах.

Викласти на деко і випікати 30-35 хвилин при температурі 190 ° С

Смачного!