Суперкорисний салат з водоростей від Вікторії Бекхем

Все буде добре

Британська співачка, модель та дизайнер Вікторія Бекхем в 42 роки має таку ж струнку фігуру, як і 20 років тому. І це попри те, що за цей час вона встигла народити чотирьох дітей! Вже через місяць після кожних пологів вона демонструвала чудову витончену фігуру без жодного зайвого кілограма. Свої форми Вікторія завжди підкреслює щільними сукнями власного дизайну. Підтримувати тіло в формі та позбавлятися зайвої ваги зірці допомогає особлива страва, яка входить до її щоденного раціону!

Інгредієнти:

Морська капуста – 100 г

Насіння льону – 1 ст. л.

Варені яйця – 1 шт.

Червоний мелений перець – щіпка

Оливкова олія – ​​2 ст. л.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дієтичний лимонний суп від тренера Аніти Луценко.

Приготування:

Морську капусту подрібнити, додати порізане на невеликі кубики варене яйце, додати насіння льону і приправити червоним перцем і оливковою олією.

Користь:

Морська капуста – головний інгредієнт салату, який і робить цю страву мегакорисною і мегадієтичною. Також тут звичайні варені яйця замість яєць цесарки. Зробити салат ще більш дієтичним, можна взявши один білок. Замість насіння чіа, яке використовує Вікторія для свого салату, можна додати звичайне насіння льону. Воно, до речі, нічим не поступається насінню чіа по корисності, проте дешевше в 10 разів. Так в 100 г насіння льону та в 100 г насіння чіа однакова кількість калорій – 500, однакова кількість жирів – 35 і однакова кількість жирних кислот і антиоксидантів. Ну а червоний кайенский перець, який також додає дружина відомого футболіста в салат, можна замінити звичайним червоним меленим перцем, який точно так само покращує травлення.