Консервовані карасі за рецептом Алли Ковальчук

Все буде добре

Ви також полюбляєте консервовану рибу, та ціни на сьогодні є майже недоступними? В такому разі, приготуйте консервованих карасів! Рецепт Алли Ковальчук здивує вас доступністю та легким приготуванням!

Інгредієнти:

Карась – 1 кг

Сіль – 1 ст. л.

Суміш перців – 1 ст. л.

Гвоздика – 2 шт.

Лавровий лист – 2 шт.

Лимонна кислота – 0,5 ч. л.

Олія соняшникова – 2 ст. л.

Цибуля ріпчаста – 1 шт.

Цукор – -1 ч. л.

Борошно – 2 ст. л.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Золотисті карасі від Алли Ковальчук!

Приготування:

Рибу почистити, відрізати голову, хвіст, плавники.

Розрізати її на шматочки шириною 34 см.

Суміш перців подрібнити.

Засипати карасі подрібненим перцем, сіллю.

Присипати шматочки борошном, обсмажити на рослинній олії.

Обсмажити цибулю, додати олію, воду, лимонну кислоту, цукор, сіль.

На дно стерилізованої банки покласти гвоздику, лавровий лист.

Викласти шматочки карася, залити заправкою, прикрити кришкою.

На деко викласти вафельний рушник, залити водою на 45 см.

Поставити банки на рушник, відправити в холодну духовку.

Тушити за температури 120 градусів 1,5-2 год.

Закрити кришку, остудити.

Консервований карась готовий до столу! Смачного!