Схвалено Анітою: фруктово-йогуртовий десерт

Все буде добре

Хочете нагодувати сім’ю ситним сніданком, який не зіпсує фігуру, позбавить вас від відчуття тяжкості в шлунку і зарядить енергією на весь день? Спортивний експерт Аніта Луценко знає, як це зробити! Вона пропонує приготувати некалорійний фруктово-йогуртовий десерт, рецептом якого поділилися фіналісти конкурсу від ГУД ФУД.

Інгредієнти:

Йогурт – 400 мл

Сир (9% жирності) – 200 г

Банан – 1 шт.

Ківі – 2 шт.

Мед – 3 ч. л.

Кориця – 2 г

Волоські горіхи – 30 г

Сік шпинату – 1 ч. л.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Домашній м’який грильяж від кулінара Алли Ковальчук.

Приготування:

Перетерти через сито сир. Збити в блендері перетертий сир, йогурт, мед, корицю до однорідної маси.

Почистити і нарізати банан та ківі. Подрібнити у блендері.

Розділити сирну масу на дві частини. В одну частину сирної маси додати перетерті фрукти і сік шпинату для кольору. Перемішати.

У склянку викласти шарами сирну масу з йогуртом і сирну масу з фруктами, посипати подрібненими горіхами. Прикрасити м’ятою.

Смачного!