PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Смачно і корисно: феттуччини з кабачків від Сергія Калініна

Все буде добре

У сезон літніх кабачків Сергій Калінін радить не готувати цей овоч, а вживати його сирим.

Інгредієнти:

Кабачок – 1 шт

Печериці – 4 шт

Оливкова олія

Сіль, перець

Соус:

Селера – пучок

Петрушка – пучок

Помідор – 2 шт

Часник – 2 зубчики

Перець чилі – 1 шт

Приготування:

Кабачок очистити від шкірки. За допомоги овочечистки нарізати овоч стрічками, щоб вийшли смужки шириною приблизно в пів сантиметра. Печериці розрізати на чотири частини і з ніжками змішати з рослинним маслом, сіллю і перцем – підсмажити.

Збити в блендері помідори, селеру, часник, чилі, петрушку – щоб вийшов густий томатний соус.

Викласти в глибоку тарілку «пасту» з кабачків, скропити оливковою олією, залити соусом, зверху викласти гриби.