Харчуємось правильно: хек під соусом із зеленого горошку

Все буде добре

Смачно, корисно, ситно і без шкоди для фігури – от як можна описати рибну страву від фітнес-тренера Ігоря Обуховського. Вводячи рибу в наш раціон, ми суттєво збільшуємо свої шанси на здорове життя, та ще й з красивим струнким тілом. Тож приступайте до приготування хека під соусом із зеленого горошку.

Інгредієнти:

Тушка хека – 700 г

Заморожений горошок – 300 г

Цибуля – 1 невелика головка

Курячий бульйон – 300 мл

Гриби печериці – 250 г

Вершки нежирні – 50 мл – максимум 10%

Оливкова олія

Сіль, перець

Рукола, салат – для подачі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Творожно-желейный торт с ягодами от Татьяны Литвиновой

Приготування:

Порізати хек на порційні шматки, натерти сіллю і перцем, запікати півгодини у фользі при температурі 120 градусів.

Для приготування соусу-пюре відварювати горошок в киплячій воді протягом 5 хвилин. 1/3 горошку відкласти в холодну воду, решту доварити і збити до стану пюре.

Скропити пюре оливковою олією, додати сіль, перець для пікантності. Смажити цибулю, гриби, залити бульйоном, тушкувати 5 хвилин.

До цибулі і грибів додати горохове пюре, горох. Влити в суміш вершки, доведені до кипіння. Рибу подати з соусом і зеленню.