Покроковий рецепт: літні голубці від Ігоря Місевича

Все буде добре

Кулінарний експерт шоу «Все буде добре» Ігор Місевич спеціалізується на стравах з м’яса. Тому навіть літні голубці він радить гарненько нафарширувати смачним подчеревком.

«Пам’ятаю, в дитинстві мама готувала мені відмінні голубці, – каже Ігор Місевич. – Вона використовувала листя червоного кормового або цукрового буряка. Це блюдо нагадує грузинську долму, яку готують з виноградного листя в Грузії та Азербайджані».

Інгредієнти:

Рис – 200 г сухої крупи

Фарш з підчеревини – 400 р.

Велика цибулина

Два помідора

Столова ложка томатної пасти

Листя буряка – 10-12 штук

Кріп, петрушка – по одному пучку

Сіль, перець – за смаком

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фирменная курица в малиновом соусе от Аллочки Ковальчук

IMG_20140705_231521

Продукты для летних голубцов от Игоря Мисевича

Приготування:

Спочатку потрібно посмажити цибулю до прозорості, потім додати моркву – все це загасити. Потім додаємо помідори, нарізані кубиками, а також ложку томатної пасти.

Зажарка для голубцов

Зажарка для голубцов

Поки цибуля, морква і помідори гасяться у сковорідці, треба добре пропарити листя буряка, а також відварити рис до напівготовності.

Листья свеклы нужно сперва отварить

Листья свеклы нужно сперва отварить

Закручені голубці додайте в киплячу воду і варіть 25 хвилин.

Смешайте зажарку, рис и фарш подчеревка

Смешайте зажарку, рис и фарш подчеревка

Выложите фарш на листья свеклы

Выложите фарш на листья свеклы

Закрутите голубцы

Закрутите голубцы

Отварите голубцы 25 минут

Отварите голубцы 25 минут

Подавайте блюдо зі сметанним соусом. Приємного апетиту!

Игорь Мисевич желает вам приятного аппетита!

Игорь Мисевич желает вам приятного аппетита!