Готуємо скумбрію і економимо з Аллочкою Ковальчук

Все буде добре

Ваші рідні люблять консерви, але те, що раніше було звичайною стравою на столі, тепер через зріст цін стало делікатесом? Та й якість магазинної консерви викликає сумніви. Приготуйте домашню скумбрію з нашим експертом – Аллою Ковальчук. Корисні рибні заготовки, які коштуватимуть вам втричі дешевше!

Читайте також: скумбрія на грилі – рецепт покроковий!

Складові:

Скумбрія – 1 кг

Морква – 3 шт.

Цибуля – 2 шт.

Борошно – 1 ст.

Томатний сік – 500 мл

Цукор – 2 ст. л.

Рослинна олія – 4 ст. л.

Сіль – 1 ч. л.

Чорний перець – ½ ч. л.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Качка під сливовим соусом від Тетяни Литвинової

Приготування:

Рибу нарізати шматочками (3 см), обваляти в борошні, підсмажити на соняшниковій олії.

Для соусу цибулю, моркву нарізати півкільцями на окремій пательні.

Додати борошно, томатний сік, сіль, перець і цукор.

Половину соусу перелити в каструлю, потім помістити туди рибу і залити зверху соусом, що залишився.

Накрити кришкою і тушкувати в духовці за температури 150 С протягом години.

Смачного!