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
Рецепты блинчиков: на молоке, на кефире, из кабачков | Все буде добре
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Рецепти млинців: на молоці, на кефірі, з кабачків

Все буде добре

Круглі, золотисті й ситні з ягодами або з сиром, з м’ясом або овочами, з шоколадом або дієтичні – все це про млинці. Для того щоб вони вийшли смачними, перш за все потрібно правильно приготувати тісто. Вибирайте рецепти Ваших улюблених млинцыв на молоці, на кефірі або ж із кабачків.

5811

1. Тісто для млинців на молоці

Найбільш поширений і простий рецепт для млинців. Для тіста можна використовувати як магазинне, так і та домашнє більш жирне молоко.

Інгредієнти:

молоко – 500 мл

яйце – 2 шт.

борошно – 200 гр.

рослинне масло – 2 ст. л.

цукор – 1 ст. л.

сіль – 1 щіпка.

Спосіб приготування:

  1. Перш ніж почати готувати, дістаньте молоко і яйця з холодильника і дочекайтеся, поки вони стануть кімнатної температури.
  2. Перемішайте яйця з цукром і сіллю у мисці. Після чого додайте молоко і знову добре перемішайте.
  3. Просійте борошно через спеціальне сито. Завдяки цьому тісто буде повітряним і ніжним. Висипайте борошно поступово, у кілька етапів, постійно помішуючи вінчиком для збивання. Так Ви позбудетеся грудочок. Консистенція готового складу повинна нагадувати рідку сметану.
  4. Після цього додайте рослинне масло і перемішайте. Тісто готове для смаження.

2. Тісто для млинців на кефірі

zolotistye-blinchiki

Цей економний рецепт завжди виручить господиню. Тісто на кефірі можна використовувати як основу для солодких (з сиром або ягодами), так і для несолодких млинців (з м’ясом або овочами).

Інгредієнти:

  • кефір 3% жирності – 500 мл
  • яйце – 2 шт.
  • борошно – 200 гр.
  • цукор, сіль, харчова сода – по 1/2 ч.л.
  • рослинна олія – ​​4 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. У глибокій мисці збиваємо яйця, після чого додаємо кефір і перемішуємо.
  2. Переливаємо суміш до каструльки і прогріваємо її на маленькому вогні до 60 градусів. Такий процес займе трохи часу, але допоможе добре розчинитися солі і цукру.
  3. У нагріте тісто додаємо сіль і цукор, перемішуємо.
  4. Просіяне раніше борошно поступово висипаємо у тісто.
  5. В окропі розчиняємо харчову соду (1/2 чайної ложки соди на 1 столову ложку води). Після чого швидко додаємо його в миску.
  6. Рослинну олію вливаємо до приготованого тіста і ставимо в тепло приблизно на 1 годину.

3. Млинці з кабачків

149378_shutterstock_79137943

Читайте також: Кабачкова ікра на зиму: рецепт без стерилізації

Інгредієнти:

кабачки середнього розміру – 3 шт.

яйце – 1шт.

борошно – 3-4 ст. л.

суміші італійських трав – 1/3 ч. л.

сіль

рослинне масло для смаження

Спосіб приготування:

  1. Очищаємо кабачки і натираємо їх на крупній тертці. Якщо кабачки зовсім молоді, можна натирати їх разом з насінням.
  2. У натерті кабачки додаємо пів чайної ложечки солі і залишаємо на 20 хвилин, щоб пустили сік.
  3. Зціджуємо кабачковий сік, додаємо трави і просіяне борошно.
  4. Додаємо до кабачків яйце і гарненько перемішуємо.

Тісто готове до смаження.

Для пікантного смаку можна подавати млинці зі сметанним соусом. Для його змішайте сметану з видавленим часником, додайте дрібно нарізаний свіжий кріп і посоліть.