Консервований салат з квасолею від Алли Ковальчук

Все буде добре

Хочете взимку ласувати вітамінками? Тоді готуйтеся вже зараз! Кулінар Алла Ковальчук знає рецепт консервованого салату з квасолею і овочами, який наситить всю вашу родину!

Інгредієнти:

Бульйон – 1 склянка

Картошка (сира) – 3 шт.

Баклажани – 1 кг

Морква – 250 г

Перець солодкий – 250 г

Часник (очищений) – 100 г

Помідори – 750 г

Сіль – 1 ст. л. (+ 2 ст. Л. Для замочування баклажан)

Цукор – 2 ст. л.

Оцет 9% – 50 мл

Олія – ​​175 мл

Квасоля коричнева або кольорова (суха) – 250 г

Вода (холодна) – 500мл

Окріп – 3 л

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мариновані гриби у вині від Алли Ковальчук.

Приготування:

Попередньо відварити квасолю. Подрібнити помідори і часник, довести до кипіння, додати сіль, цукор, оцет, рослинне масло.

Перець та моркву нарізати соломкою, протушкувати в томатній масі 30 хвилин.

Баклажани почистити, нарізати соломкою, залити водою з сіллю, дати настоятися 30 хвилин, прополоскати чистою водою, віджати і додати в томатну масу разом з квасолею.

Гасити салат 20 хвилин, розподілити в стерилізовані банки, закатати.