Кабачки по-корейськи від Сергія Калініна

Все буде добре

Кулінар Сергій Калінін любить вивчати кухні різних країн світу і багато експериментувати. І якщо вам приїлися звичайні страви з кабачків, приготуйте їх по-корейськи! Суворо дотримуйтеся рецепта, і старі, добрі кабачки здивують вас новим смаком!

Інгредієнти:

Кабачки – 3 кг

Морква – 0,5 кг

Цибуля – 0,5 кг

Перець болгарський – 6 шт.

Часник – 2-3 головки

Зелень – за смаком

Соняшникова олія – ​​1 ст.

Оцет – 200 г

Цукор – 200 г

Сіль – 2 ст. л.

Спеції для моркви по-корейськи – 1 пакетик

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Консервований салат з квасолею і овочами від Алли Ковальчук.

Приготування:

Кабачки і моркву почистити, натерти на довгі смужки. Болгарський перець та цибулю нарізати тонкою соломкою, часник пропустити через прес, зелень покришити.

Змішати всі інгредієнти, залити маринадом з олії, оцту, солі, цукру і спецій. Поставити в холодильник на три-чотири години, після чого розкласти по банках.

Банки з кабачками по-корейськи стерилізувати протягом 20 хвилин, якщо банки півлітрові. Додавайте по 5 хвилин на кожні 200 г, якщо ви хочете закатати в банки побільше. Закатати.