PCEtLVN0aWNreSBMZWZ0LS0+DQoNCjxzdHlsZSA+DQouZXhhbXBsZV9yZXNwb25zaXZlXzQgeyB3aWR0aDogMTYwcHg7IGhlaWdodDogNjAwcHg7IHBvc2l0aW9uOmZpeGVkOyBsZWZ0OjA7IH0NCkBtZWRpYShtaW4td2lkdGg6IDEzNDBweCkgeyAuZXhhbXBsZV9yZXNwb25zaXZlXzQgeyB3aWR0aDogMTYwcHg7IGhlaWdodDogNjAwcHg7ICBwb3NpdGlvbjpmaXhlZDsgbGVmdDowO319DQpAbWVkaWEobWluLXdpZHRoOiAxNTAwcHgpIHsgLmV4YW1wbGVfcmVzcG9uc2l2ZV80IHsgd2lkdGg6IDI0MHB4OyBoZWlnaHQ6IDYwMHB4OyAgcG9zaXRpb246Zml4ZWQ7IGxlZnQ6MDt9fQ0KQG1lZGlhKG1pbi13aWR0aDogMTYyMHB4KSB7IC5leGFtcGxlX3Jlc3BvbnNpdmVfNCB7IHdpZHRoOiAzMDBweDsgaGVpZ2h0OiA2MDBweDsgIHBvc2l0aW9uOmZpeGVkOyBsZWZ0OjA7fX0NCjwvc3R5bGU+DQoNCjxzY3JpcHQgYXN5bmMgc3JjPSIvL3BhZ2VhZDIuZ29vZ2xlc3luZGljYXRpb24uY29tL3BhZ2VhZC9qcy9hZHNieWdvb2dsZS5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo8IS0tIGV4YW1wbGVfcmVzcG9uc2l2ZV8zIC0tPg0KDQo8aW5zIGNsYXNzPSJhZHNieWdvb2dsZSBleGFtcGxlX3Jlc3BvbnNpdmVfNCINCiAgICAgc3R5bGU9ImRpc3BsYXk6aW5saW5lLWJsb2NrIg0KICAgICBkYXRhLWFkLWNsaWVudD0iY2EtcHViLTIwNzA4OTAyNTYzMzc3NjUiDQogICAgIGRhdGEtYWQtc2xvdD0iMzkxODM2OTIwMyI+PC9pbnM+DQo8c2NyaXB0Pg0KKGFkc2J5Z29vZ2xlID0gd2luZG93LmFkc2J5Z29vZ2xlfHwgW10pLnB1c2goe30pOw0KPC9zY3JpcHQ+DQoNCjwhLS1TdGlja3kgUmlnaHQtLT4NCg0KDQo8c3R5bGUgPg0KLmV4YW1wbGVfcmVzcG9uc2l2ZV8yIHsgd2lkdGg6IDE2MHB4OyBoZWlnaHQ6IDYwMHB4OyBwb3NpdGlvbjpmaXhlZDsgcmlnaHQ6MDsgfQ0KQG1lZGlhKG1pbi13aWR0aDogMTM0MHB4KSB7IC5leGFtcGxlX3Jlc3BvbnNpdmVfMiB7IHdpZHRoOiAxNjBweDsgaGVpZ2h0OiA2MDBweDsgIHBvc2l0aW9uOmZpeGVkOyByaWdodDowO319DQpAbWVkaWEobWluLXdpZHRoOiAxNTAwcHgpIHsgLmV4YW1wbGVfcmVzcG9uc2l2ZV8yIHsgd2lkdGg6IDI0MHB4OyBoZWlnaHQ6IDYwMHB4OyAgcG9zaXRpb246Zml4ZWQ7IHJpZ2h0OjA7fX0NCkBtZWRpYShtaW4td2lkdGg6IDE2MjBweCkgeyAuZXhhbXBsZV9yZXNwb25zaXZlXzIgeyB3aWR0aDogMzAwcHg7IGhlaWdodDogNjAwcHg7ICBwb3NpdGlvbjpmaXhlZDsgcmlnaHQ6MDt9fQ0KPC9zdHlsZT4NCjxzY3JpcHQgYXN5bmMgc3JjPSIvL3BhZ2VhZDIuZ29vZ2xlc3luZGljYXRpb24uY29tL3BhZ2VhZC9qcy9hZHNieWdvb2dsZS5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo8IS0tIGV4YW1wbGVfcmVzcG9uc2l2ZV8yIC0tPg0KPGlucyBjbGFzcz0iYWRzYnlnb29nbGUgZXhhbXBsZV9yZXNwb25zaXZlXzIiDQogICAgIHN0eWxlPSJkaXNwbGF5OmlubGluZS1ibG9jayINCiAgICAgZGF0YS1hZC1jbGllbnQ9ImNhLXB1Yi0yMDcwODkwMjU2MzM3NzY1Ig0KICAgICBkYXRhLWFkLXNsb3Q9IjMzNDA3NDk2ODMiPjwvaW5zPg0KPHNjcmlwdD4NCihhZHNieWdvb2dsZSA9IHdpbmRvdy5hZHNieWdvb2dsZXx8IFtdKS5wdXNoKHt9KTsNCjwvc2NyaXB0Pg==
5 простых рецептов теста для пиццы! | Все буде добре
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

5 простих рецептів тіста для піци!

Все буде добре

Піца вже давно перестала бути іноземною стравою на обідньому столі. Вона чудово підходить до будь-якого свята і до дружніх посиденьок. Одне з популярних запитань – як зробити тісто для піци? Ми розповімо не про один рецепт, а про п’ять! Діставай блокнот з ручкою і записуй наші прості рекомендації.

За традицією, тісто для піци має бути тонким. Воно має лише доповнювати начинку, а не перебивати її смак.

1) І так, почнемо з дріжджового тіста.

Інгредієнти:

  • вівсяні пластівці (130 г);
  • борошно (300 г);
  • вершкове масло (80 г);
  • сухі дріжджі (15 г);
  • тепле молоко (1/2 склянки);
  • 1 чайна ложка солі;
  • 1 чайна ложка цукру.

testo-dlya-piccy-2

Читайте також: Концентрат соку: простий рецепт на зиму

Спосіб приготування:

  1. Дріжджі необхідно розвестиу теплому молоці. Додай туди цукор і борошно. Дай настоятися суміші 10-15 хвилин, щоб дріжджі забродили.
  2. Влий настояні дріжджі в борошно і добре розмішай. Додай туди вівсяні пластівці, вершкове масло, 1 чайну ложу солі і цукру.
  3. Розкачай тісто у потрібну форму піци.

2) Сирне тісто

Інгредієнти:

  • борошно (300 г);
  • сир (150 г);
  • 1 яйце;
  • рослинна олія (3 столові ложки);
  • молоко (3 столові ложки);
  • чайна ложка солі;
  • дріжджі (15 г).

Спосіб приготування:

  1. Приготуй дріжджове тісто за принципом попереднього рецепту. Залиш його настоятися на 15 хвилин.
  2. Найчастіше з сирного тіста роблять заготовки для піци маленьких розмірів. Готовий шматок розділи на кілька частин й і розкачай, щоб вийшов тонкий шар тіста.
  3. На краях розкачаного тісто зроби бортики. Це потрібно для того, щоб майбутня начинка не випадала.

3) Бездріжджове тісто.

Інгредієнти:

  • борошно (2 склянки);
  • 2 яйця;
  • тепле молоко (1/2 склянки);
  • 1 чайна ложка оливкової олії;
  • 1 чайна ложка солі.

Читайте також: Як приготувати дешевий тірамісу? Порада Євгена Поліводи

Спосіб приготування:

  1. Додай в борошно чайну ложку солі і просій на робочу поверхню.
  2. Розмішай яйця у мисці, додай туди тепле молоко і чайну ложку оливкової олії.
  3. Розмішай тісто, додаючи в нього потроху борошно, поки воно не стане еластичним.
  4. Залиш тісто на 15 хвилин, щоб воно настоялося. Після цього розкачай його у необхідну форму.

4) Пісочне тісто

Інгредієнти:

  • борошно (500 г);
  • сметана (130 г);
  • маргарин (250 г);
  • 2 яєчних жовтки;
  • цукор (50 г);
  • сіль (50 г);
  • натерта цедра 1-го лимона.

Спосіб приготування:

  1. Додай у борошно цукор і маргарин (перед цим його потрібно нарізати).
  2. Збий яєчні жовтки зі сметаною, до них додай цукор і натерту цедру. Після того, як все перемішаєш – всип борошно.
  3. Готове тісто загорни у пергаментний папір і постав у холодильник.

5) Тісто на кефірі

Інгредієнти:

  • кефір (400-500 мл);
  • борошно (2,5 склянки);
  • 2 яйця;
  • оцет;
  • 1/2 чайна ложки соди;
  • 1 чайна ложка цукру;
  • 1 чайна ложка солі.

Читайте також: Як приготувати виноградний сік у домашніх умовах

Спосіб приготування:

  1. Збий яйця, додай сіль і цукор.
  2. В отриману суміш додай кефір і все перемішай.
  3. Погаси соду в оцті, після чого додай у тісто і перемішай.
  4. У тісто всип борошно.
  5. Добре вимішай тісто і розкачай у потрібну форму.

Якою буде начинка для піци, залежить від твоєї фантазії і смакових уподобань!