Літній салат в банці. Рецепт від Алли Ковальчук

Все буде добре

Осінній авітаміноз вже проявляє перші ознаки, холодні пори року виснажують ваш організм? Тепер навіть взимку ви маєте змогу пригощати рідних свіжими огірками, помідорами і неповторним болгарським перцем, якщо приготуєте вітамінний салат у банці за фірмовим рецептом Алли Ковальчук!

Інгредієнти:

Огірки – 0,5 кг

Помідори – 0,5 кг

Болгарський перець (жовтий) – 0, 5 кг

Для сиропу

Вода – 300 мл

Оцет – 30 мл

Соняшникова олія – ​​100 г

Цукор – 4 ст. л.

Сіль – 2 ст. л.

А також: лавровий лист, перець горошком

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати чоловіку ідеальний сніданок? Поради Алли Ковальчук.

Приготування:

Огірки та помідори нарізати кружечками. Перець нарізати кубиками.

Викласти овочі в стерилізовану банку (0.5 л) шарами.

Для сиропу: змішати в каструлі воду, сіль, цукор, соняшникову олію, оцет. Довести до кипіння.

Залити сироп в банки, закрити кришками (без герметизації) і простерилізувати в каструлі ще 15 хвилин.

Закатати кришками.

Смачного!