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
Рецепт торта Красный бархат! | Все буде добре
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Червоний оксамит: класичний американський торт

Все буде добре

Хочете знати заради якого десерту відомому кулінарові і шоумену Самвелу Адамяну довелося терпіти знущання дітей з “МастерШеф” – Ніколь Ронкі, Олександра Діяманштейна і Вови Мотрічука? Ось він – вишуканий класичний торт, який так люблять американці, – червоний оксамит. Всі секрети приготування читайте далі!

Інгредієнти для коржів:

Борошно — 340 г

Цукор — 300 г

Какао — 1 ст. л.

Сіль — 1/4 ч. л.

Розпушувач — 2 ч. л.

Сода — 1 ч. л.

Яйця — 3 шт.

Рослинна олія — ​​300 г

Вершки 33% — 150 г

Сметана 20% — 130 г

Маслянка/кефір — 280 г

Гелевий барвник — 2 ч. л.

Інгредієнти для крему:

Ванільний цукор — 10 г

Вершкове масло — 200 г

Цукрова пудра — 250 г

Вершковий сир — 450 г

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американський банановий чізкейк.

Приготування:

У чаші змішати борошно, цукор, столову ложку какао, сіль, соду, розпушувач, яйця і рослинну олію без запаху.

Додати жирні вершки і сметану 20% (можна замінити жирним кефіром). Також в масу покласти червоний харчовий барвник. За допомогою міксера перемішати в однорідну масу.

Залишити тісто хвилин на 10-20, щоб сода встигла вступити в реакцію з молочними інгредієнтами.

Збити будь-який вершковий сир і вершкове масло кімнатної температури до однорідного кремоподібного стану.

В отриманий крем додати ванільний цукор і цукрову пудру, знову збити, щоб він став дуже густим. Прибрати його на пару годин в холодильник.

Форму змастити вершковим маслом, а на дно постелити пергамент. Вилити необхідну кількість тіста. Можна зробити 3 коржа по 16 см або 2 по 18.

Випікати при 170 градусах хвилин 20. Залиште на 2 хвилини охолонути, а потім вийміть акуратно корж.

Для приготування інших коржів форму остудити (просто промити холодною водою), знову змастити маслом і повторити випікання.

Коли коржі охолонуть, обернути кожен плівкою і прибрати в холодильник на 2 години.

Через 2 години дістати коржі і зрізати акуратно верхівку – швидше за все вона трохи підніметься в центрі.

Щоб торт “голим” мав презентабельний вигляд, необхідно обрізати торці. Але якщо покривати весь торт кремом — боки можна не зрізати.

Промазати коржі кремом. Поставити в холодильник на 9-10 годин.

Готуйте смачно і красиво!