Приготування делікатесу із курячих гребінців: рецепт

Все буде добре

Кулінар Сергій Калінін успішно впорався із викликом, що кинув йому кулінарний експерт Самвел Адамян: приготувати курячі гребінці по-святковому! Спробуйте і ви! Рецепт смачної і недорогої страви із курячих гребінців нижче.

Складові:

  • Гребінці – 1 кг
  • Біле сухе вино – 0,5 ст
  • Сік лимона – 1 шт
  • Зелень (петрушка, зелена цибуля) – 100 г
  • Морква – 2 шт
  • Перець – 2 шт
  • Селера – 50 г
  • Лук-порей – 1 шт
  • Часник
  • Кунжут
  • Кунжутна олія
  • Вершкове масло
  • Сіль, перець

Приготування:

  1. Гребінці промийте, проваріть 30 хвилин у підсоленій воді. Остудіть. Очистіть від плівки.
  2. Вино, сік лимона доведіть до кипіння, додайте зелень і гребінці, тушкуйте 30 хвилин.
  3. Овочі поріжте, обсмажте на кунжутный олыъ з часником, спеціями і кунжутом.
  4. Поверх овочів викладіть гребінці з соусом.

Щоб дізнатися всі секрети приготування курячих гребінців і альтернативний варіант соусу, дивіться відео.