PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9ImRvYnJlLnN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo=

Швидкий бісквіт за 10 хвилин!

Все буде добре

Це важко уявити, але десерт до чаю можна спекти за лічені хвилини! Пропонуємо експрес-рецепт бісквітного рулету від Алли Ковальчук.

бисквитный рулет за 10 минут

Рецепт бисквитного рулету від Алли Ковальчук

Для приготування бісквіта вам знадобляться:

Яйця – 4 шт.

Борошно – 110 г

Цукор – 80 г

Сіль – 1/8 ч. л.

Розпушувач – 1 ч. л.

Також вам знадобиться:

Джем абрикосовий – 5 ст. л.

Цукрова пудра (для прикраси)

Приготування:

  1. Змішати борошно, цукор, сіль, розпушувач, додати збиті з дрібкою цукру яйця, змішати.
  2. Деко застелити папером для випікання, змастити вершковим маслом вилити тонкий шар тіста.
  3. Випікати 6 хвилин при 200° C
  4. Готовий корж змастити теплим джемом, загорнути у рулет, посипати цукровою пудрою.