Швидкий бісквіт за 10 хвилин!

Все буде добре

Це важко уявити, але десерт до чаю можна спекти за лічені хвилини! Пропонуємо експрес-рецепт бісквітного рулету від Алли Ковальчук.

бисквитный рулет за 10 минут

Рецепт бисквитного рулету від Алли Ковальчук

Для приготування бісквіта вам знадобляться:

Яйця – 4 шт.

Борошно – 110 г

Цукор – 80 г

Сіль – 1/8 ч. л.

Розпушувач – 1 ч. л.

Також вам знадобиться:

Джем абрикосовий – 5 ст. л.

Цукрова пудра (для прикраси)

Приготування:

  1. Змішати борошно, цукор, сіль, розпушувач, додати збиті з дрібкою цукру яйця, змішати.
  2. Деко застелити папером для випікання, змастити вершковим маслом вилити тонкий шар тіста.
  3. Випікати 6 хвилин при 200° C
  4. Готовий корж змастити теплим джемом, загорнути у рулет, посипати цукровою пудрою.