Гарбузовий капучино від Ольги Мартиновської (РЕЦЕПТ)

Все буде добре

Переможниця кулінарного шоу «МайстерШеф 3» Ольга Мартиновська підготувала для вас сюрприз – унікальний рецепт гарбузового капучино! Повірте, ви будете вражені насиченістю смаку і аромату цього незвичайного напою. Не бійтеся експериментувати!

Складові:

  • Гарбуз, запечений у фользі з цукром – 200 г
  • Молоко – 50 мл
  • Збиті вершки – 100 г
  • Кава – 40 мл
  • Какао – 0,5 ч. л.
  • Кориця – 0,5 ч. л.
  • М’ята – 2 гілочки
  • Малина – 50 г

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гарбузова маска для комбінованої шкіри

Приготування:

Шматочки гарбуза, запечені з апельсиновою цедрою і цукром, збити з молоком і довести до кипіння.

На дно склянки налити кави, молочно-гарбузову суміш, прикрасити збитими вершками, какао, корицею, м’ятою і малиною. Подавати з багетом.