Як приготувати судака? Рецепт рулету!

Все буде добре

Сьогодні разом з учасником «МайстерШеф 6» Сашком Швецем ми будемо готувати рулет із судака. Якщо ви давно ставили перед собою питання, як приготувати судака або іншу рибу незвично, ось вам супер-спосіб – поширування!

Рулет из судака

Презентація, варта найкращих ресторанів

Поширування – це дещо середнє між варкою і тушкуванням. Продукти загортаються у харчову плівку або вакуумний рукав і доводяться до готовності в гарячій, але в ідеалі некиплячій воді.

Інгредієнти для рибного рулету:

  • Філе судака – 2 шт.
  • Цукіні – 1 шт.
  • Оливкова олія
  • Сухе вино – 100 мл
  • Сіль, перець

Всі інгредієнти мають бути у високій посуді

Приготування:

  1. Філе судака замаринувати в маринаді з оливкового масла, солі, перцю.
  2. Рідина для поширования довести до кипіння, додати вино і спеції.
  3. Цукіні нарізати слайсами.
  4. Філе судака загорнути в рулет, замотати в плівку, варити в киплячій воді 5-7 хвилин.
  5. Додати в каструлю цукіні, бланшувати 5 хвилин.

Інгредієнти для голандського соусу:

  • Жовток – 3 шт.
  • Вершкове масло – 100 гр
  • Лимонний сік – 25-30 мл
  • Щіпка кайенского перцю
  • Сіль, білий перець

Приготування:

  1. Масло розтопити в сотейнику, остудити до кімнатної температури.
  2. Зробити водяну баню: у велику каструлю налити воду, довести до кипіння. Зменшити вогонь до мінімуму.
  3. Помістити жовтки в керамічну миску, додати лимонний сік, перемішати.
  4. Поставити миску з жовтками на розігріту водяну баню. Важливо! Щоб дно не стосувалося води.
  5. Жовтки збити з лимонним соком.
  6. Через 5 хвилин додавати тонким струменем вершкове масло.
  7. Як соус загустів – поперчити і посолити.
  8. Збивати ще 20-30 секунд.

Презентація: Рулетики розмотуємо з плівки, обертаємо слайсами цукіні. Ставимо на блюдо, зверху додаємо ложечку соусу.

ВІТАННЯ!
Будь ласка, допоможіть нам покращити сайт -
поставте 3 чесних галочки:

1. Я готовий щомісяця платити за доступ до сайту без реклами:

2.

3. Мені

Будь-ласка, заповніть всі поля