Улюблена закуска співака Потапа

Все буде добре

Кулінарний шпигун Самвел Адамян пробрався на захід в Mozgi bar, закладі Потапа, і роздобув рецепт улюбленої закуски співака, якою він любить себе потішити під час дієти. Це закуска з болгарського перцю і домашнього сиру.

закуска с перцем и творогом

Інгредієнти:

  • Болгарський перець червоний (великий) – 1 шт .;
  • Сир 10% – 150-200 г;
  • Листя шавлії – 10 г;
  • Бекон – 4-5 слайсів;
  • Соєвий соус;
  • Сіль перець;
  • Рослинна олія

Приготування:

  1. Перець розрізати на 4 частини у формі човників, залишити хвостик і вирізати насіння.
  2. Змастити олією, відправити в духовку на 5 хвилин при температурі 200° С.
  3. Сир перетерти з листям шавлії, додати сіль, перець і соєвий соус.
  4. На запечений перець викласти начинку, обмотати слайсами бекону.
  5. Відправити в духовку на 5-7 хвилин при температурі 200 С.